25.9 Tiistai

Heräsimme hyvissä ajoin aamulla ja aloimme jännittämään ensimmäistä työpäiväämme. Saimme Elisalta bussilippuja, joten menimme linkillä töihin. Meillä oli vielä puolituntia aikaa ennen ku työt alkoivat.
Sennin työpäivä: Heti kun menin työpaikalle, työnantajani oli iloisena vastassa tervehtimässä ja toivottamassa tervetulleeksi. Hän esitteli minulle paikat ja työpöytäni, antoi myös tietokeeseen tarvittavat tiedot ja kansion jossa oli tietoja työstä. Tehtäväni oli tutustua työpaikkaan. Työpaikalla oli todella rentoa, työnantajani kanssa tutustuttiin molempien äidinkieliin ja maihin 🌍.
Jonnan työpäivä: Kun menin työpaikalle minua oltiin iloisesti vastassa kaikki oli todella ystävällisiä ja mukavia. Minulle esiteltiin työpaikkaa ja taukotila/pukuhuoneet. Hyllytin tavaroita ja katsoin että tavarat on oikeissa paikoissa, siinäpä se päivä sitten vierähti. Välillä oli hieman hankalaa ymmärtää työntekijöiden puhetta, koska he puhuivat englantia ja italiaa sekaisin tai sitten pelkästään vain italiaa😅.
Töitten jälkeen tulimme asunnolle tekemään ruokaa ja sitten suuntasimme rannalle ja olimme siellä iltaan🌞🌞. Nyt lähdemme kiertelemään paikkoja elikkäs iltalenkkille mars🏃🏻‍♀️🏃🏼‍♀️.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

1 viikko

Italian arkea ja matka Firenzessä

Matkamme Italiaan